4 feb 2008, 8:50

Раздвоена! 

  Poesía
628 0 6

И себе си бях.
И на друга се правих.
И чувствата си излях.
И за лъжите забравих...

 

И единственият мъж беше.
И лъжецът поредния.
И с други жени спеше.
И пак те наричах "най-верния"...

 

 

И да те променям не желаех.
И друг да си копнеех.
И до теб да съм мечтаех.
И да те искам не смеех...

 

 

И да те обичам не си позволих.
И да съм обичана, беше заето.
И в сърцето ти място не открих.
И в моето нямаше, то беше отнето...

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??