Раздяла
Потърсих те във пролетния полъх
сред разцъфнали дървета и цветя.
Огледах се,
навсякъде присъстваше и ти.
Земята, облечена
в разкошна бяла перелина,
прегърна ни във нежна песен,
а вятърът отнесе тишина.
Обичам те,
нешепва и морето.
Обичам те
и болката в сърцето
заплака нежно във нощта.
Ти тръгна бавно
към безкрая на звездите,
а аз останах тук
с мечтите и надежди
на вяла скръб във моята душа.
Обичам те,
не си отивай, спри,
днес аз плащам за раздяла,
земя и небеса ще ме кълнат и плачат.
Обичам те,
не си отивай
днес всичко свърши,
а утре аз и ти
ще можем ли във рая да живеем?
Със ласките на любовта.
Обичам те...
© Елеонора Миладинова Todos los derechos reservados