13.04.2008 г., 16:40 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
648 0 4

 

     Раздяла

 

Потърсих те във пролетния полъх
сред разцъфнали дървета и цветя.
Огледах се,
навсякъде присъстваше и ти.
Земята, облечена
в разкошна бяла перелина,
прегърна ни във нежна песен,
а вятърът отнесе тишина.

Обичам те,
нешепва и морето.
Обичам те
и болката в сърцето
заплака нежно във нощта.

Ти тръгна бавно
към безкрая на звездите,
а аз останах тук
с мечтите и надежди
на вяла скръб във моята душа.

Обичам те,
не си отивай, спри,
днес аз плащам за раздяла,
земя и небеса ще ме кълнат и плачат.
Обичам те,
не си отивай
днес всичко свърши,
а утре аз и ти
ще можем ли във рая да живеем?
Със ласките на любовта.
Обичам те...

© Елеонора Миладинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ели, тук си била вече, браво на теб.
  • Много нежна изповед, поздравявам те!!!
  • тъжно.....много!!!
    но щом си е тръгнал,може би не те заслужава просто!!!
    любовта те чака...там зад ъгъла!!!
    виж сама...
  • Силна и искрена изповед!
    Но знаеш максимата, не можем да накараме никого на сила да ни обича, можем само да се оставим да бъдем обичани!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??