13 sept 2008, 16:30

Раздяла 

  Poesía
459 0 2

Кой сгреши - аз или ти,

нима има някакво значение,

ще бъде трудно, огън в мен гори.

Всичко свърши! Няма и съмнение!

 

Върви си преди кафето да изпия,

не се обръщай, за милост не проси

и да има обич, при мен не търси я,

изтекоха вече всички сълзи.

 

Да си по-добър и не желая

и от щастието може да боли,

ако те срещна пак, ще те позная,

сред рубините и камъкът блести.

 

Не съжалявам за тез думи тежки,

но разбери, не мога повече така,

сърцето ми не е тефтер с бележки

и не е молив моята душа.

 

Запалвам последна цигара,

отпивам глътка горчиво кафе,

всеки сам си носи товара,

всеки по своя път си пое!

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??