4 ago 2017, 22:03

Раздяла. 

  Poesía » Otra
340 0 0

Тъмно, ранено, нещо необикновено.
Ранени, нощите студени,
сърцето – вледенено,
душите – усамотени.

Сънят мрачен, чернее,
дъжд вали, вятър вилнее,
времето навън е спряло,
слънцето в мрак залязло.
 

© Едмона Нейчева Todos los derechos reservados

-E~

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??