21 jun 2006, 16:54

РАЗДЯЛА 

  Poesía
751 1 3
                                    
 

       Бяхме с тебе най-щастливи.
       Имахме и дни красиви,
       но настъпи този час,
       без теб да заживея аз!
 
       Ти постъпи подло с мен -
       лъжеше ме ден след ден,
       но защо ли не разбрах,
       че извършил си грях!
 
       Исках аз да те забравя,
       но не знаех що да правя: 
       виждах те насън дори,   
       но отворех ли очи,
       знаех, че не ще те имам.
       Болка ти ми причини!

       Исках да съм с теб, но как? 
       Как да ти повярвам пак?
       Ти разкъса ми душата
       и ми върна самотата!

       Мислех си "Защо все аз?...",
       малко обич пожелах,
       обич искренна и нежна
       в тебе, мили, аз да срещна!
  
       Чудех се къде сгреших,
       с какво раздяла причиних?
       Търсех в себе си вината,
       но се оказа в теб самия.
       Всичко с тебе бе дотук
       ти изневери ми с друга!     

© Дори Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??