5 oct 2012, 22:11

Раздяла няма 

  Poesía » De amor
1101 0 5

Раздяла няма, има само две посоки,

два кръга, но с едни черти.

Времето чертае покрай тях две бръчици дълбоки

и ний стоим с невиждащи очи.

 

Родени, за да си отидем пак от този свят тъй - слепи

и не вярващи във блянове, мечти.

Щастието дирим, а пък то било във двете шепи,

но затрупано зад купища лъжи.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??