Раздяла няма, има само две посоки,
два кръга, но с едни черти.
Времето чертае покрай тях две бръчици дълбоки
и ний стоим с невиждащи очи.
Родени, за да си отидем пак от този свят тъй - слепи
и не вярващи във блянове, мечти.
Щастието дирим, а пък то било във двете шепи,
но затрупано зад купища лъжи.
© Росица Димова All rights reserved.