5 окт. 2012 г., 22:11

Раздяла няма 

  Поэзия » Любовная
1094 0 5

Раздяла няма, има само две посоки,

два кръга, но с едни черти.

Времето чертае покрай тях две бръчици дълбоки

и ний стоим с невиждащи очи.

 

Родени, за да си отидем пак от този свят тъй - слепи

и не вярващи във блянове, мечти.

Щастието дирим, а пък то било във двете шепи,

но затрупано зад купища лъжи.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??