12 oct 2011, 12:33

Раздялата 

  Poesía » De amor
671 0 5

Раздялата

 

Раздялата е тежка —

                                      сякаш котва

те дърпа към утъпкания път!

Новото начало е животът,

вратата затвори и влез отвъд.

 Раздялата е болка —

                                  сякаш тръни

те удрят през лицето и боли.

Но утре ще забравиш тези рани

във новите си пламенни мечти!

Раздялата е край —

                                   стопи сълзите.

Щом няма път назад, не се моли!

Вдигни глава — усещаш ли лъчите?

Победата зад ъгъла грабни!

 

17. 07. 2011 г.

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??