22 nov 2022, 22:13

Раздялата 

  Poesía » Filosófica
596 3 4

Тя е част от живота и част от смъртта,

предстоящата среща във нова епоха,

незавършено време за бъднина,

във която върви съвършенството строго.

 

То е трудно да бъдеш и съвършен,

колко леко да бъдеш на дяволска люлка,

без раздяла не идва и онзи благ ден

за онези под теб да останеш светулка.

 

Всичко има хармония, смисъл и ред,

мисълта го разбира, а чувството страда.

Не предавай живота и карай напред,

в крайна сметка отива си всяка преграда!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??