13 ene 2010, 20:34

Раздялата не боли 

  Poesía » De amor
1492 0 5

"Раздялата не боли -

тя никога не е боляла..."

 

Боли последното докосване,

боли, че утре няма да си тук.

Боли от мисълта, че в тази стая

след време ще посрещна някой друг.

 

Боли последната целувка,

боли затръшнатата в тъмното врата,

боли от онзи поглед на раздяла,

от който срина се света.

 

Болят несбъднати надеждите, мечтите,

боли от прошката, която искаш да ти дам,

боли от мисълта, че утре, след раздялата,

навярно вече няма да си сам...

 

 

© ДЕСИ СТОЙКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??