29 mar 2005, 0:38

Разговор с Любовта 

  Poesía
1142 0 0

-         Защо ме търсиш там, където не мога да бъда?

-         Защото краката ме отнасят по пътища,
  скрили спомена за теб.

-         Забрави за пътищата и пътеките,
  те няма да те доведат до мен.

-         Къде си ти?

-         Седя до теб.

© Мариана Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??