29 мар. 2005 г., 00:38

Разговор с Любовта 

  Поэзия
1134 0 0

-         Защо ме търсиш там, където не мога да бъда?

-         Защото краката ме отнасят по пътища,
  скрили спомена за теб.

-         Забрави за пътищата и пътеките,
  те няма да те доведат до мен.

-         Къде си ти?

-         Седя до теб.

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??