Аз моля те, не ме убивай само,
че казах истината тъй както я видях,
свалих от тялото и всичко чуждо и измамно,
нима това е равно днес на грях?
Ако така е - тук ела и ме убий,
не искам в свят такъв да бъда.
Зъбите си алчно в гърлото ми впий,
съгласен съм тогава с твоята присъда.
Пък нека който иска, да живее
в действителност, прикрита от лъжи,
в която дяволът над всичките се смее...
Ако така е, аз моля те, ела... и ме спаси...
27.11.2014.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados