Да те обичам е като
да се разхождам
сред поле от магарешки тръни.
Но да ходя бавно,
за да може всеки техен трън
дълбоко в мен да се забие
та да не остане място по мен
непокрито с рани ... от теб.
© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados