26.09.2005 г., 15:51 ч.

разходка 

  Поезия
775 0 0

Да те обичам е като

да се разхождам

сред поле от магарешки тръни.

Но да ходя бавно,

за да може всеки техен трън

дълбоко в мен да се забие

та да не остане място по мен

непокрито с рани ... от теб.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??