8 may 2015, 18:27

Разказ 

  Poesía » De amor
448 0 0

По стълбите слиза малка черна рокля с неопределена дължина
и високи тавани отразяват кокетно кадифе, вдигната коса, самота…

Зад гърба на сгрешени присъствия чака домино с разпиляно игрално поле,
призован е и признак на лош вкус - усещане за наличие на минус отпред.
Случаен посредник носталгично посяга към износени чужди усмивки
и търси изгубена представа за суета, останала в нищото,
пияно провидение поема по пътя на дарба родена от ден на капризна магия,
осмелява се да я погледне и докосне, почти се осмелява да я скрие.
Легендарни възможности анализират нелепи последици пълни с опасност -
дали съмнително в теб ще се взират, ще преценяват или достойно в шанс ще пораснат?

Съмнителни гости се трупат нахално с нагласи, украси, гримаси…
А ти си възхитителна в черната рокля, усмихваш се и знаеш коя си!

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??