13 nov 2011, 13:49

Разколебани въпроси 

  Poesía
490 0 3

В запалени очи

денят изгасва...

Нощта бразди

със своя плуг -

отровна и прекрасна.

И времето -

юмрук -

прораства

в смаление...

И кратък звук

опасва

отминалото „тук“.

Дали смъртта 

ще обещае 

да е страстна -

като зачатие...

... когато „Аз“

е  някой друг?

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??