21 feb 2012, 13:56

Разкрих душата си 

  Poesía » De amor
539 0 2

                              РАЗКРИХ ДУШАТА СИ

 

Разкрих душата си,

затрептяла от вятъра.

Мисли разхвърлени

от себе си не скрих.

 

Останах пак такава - истинска,

с бисери, затрептели в душата ми,

с мисли бляскави в очите ми,

които искам отново да прегърна.

 

Тя, душата ми, е като птица,

само дето ревностно ме пази.

Стоя и гледам как с нея

един лъч по лицето ми броди.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Искам да прегърна всичко искренно,което нося в себе си,защото когато то е в теб ти се чувстваш силен и богат.
  • "... с мисли бляскави в очите ми,
    които искам отново да прегърна."

    Какво искаш да прегърнеш всъщност?
Propuestas
: ??:??