РАЗКРИХ ДУШАТА СИ
Разкрих душата си,
затрептяла от вятъра.
Мисли разхвърлени
от себе си не скрих.
Останах пак такава - истинска,
с бисери, затрептели в душата ми,
с мисли бляскави в очите ми,
които искам отново да прегърна.
Тя, душата ми, е като птица,
само дето ревностно ме пази.
Стоя и гледам как с нея
един лъч по лицето ми броди.
© Мария All rights reserved.