29 jun 2010, 10:10

Различен 

  Poesía » Otra
616 0 7

Когато всички искат твоето мнение,
а ти за нещо имаш съмнение
и не искаш да използваш израз типичен,
получаваш етикет "Безразличен"
.

Когато всички мислят за поезия, 
а ти тогава точно си с амнезия
и мислиш за проза в момент поетичен,
получаваш етикет "Прозаичен".

Когато всички са без настроение,
а ти усещаш, че имаш прозрение
и се виждаш в косата с цвете окичен,
получаваш етикет "Себичен".

Когато всички репетират усилно,
а ти се радваш на живота обилно
и правиш, с каквото е умът ти окичен,
получаваш етикет "Първичен".

Когато всички искат похвала,
а тебе те вее някоя хала
и не искаш да даваш оценка "Отличен",
получаваш етикет "Критичен".

Когато всички се водят по модата,
а ти не харесаш на някой изгодата
и просто отричаш да си с лого закичен,
получаваш етикет "Античен".

Но стига, не станаха ли много етикетите,
напразно се използват епитетите,
че етикет такъв до днес не е наличен,
да си Обикновен, но и Различен.





© Антон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ! Поздрав
  • Когато с добрина си надарен,
    различен, но и мъничко обикновен,
    когато даваш пример личен...,
    получаваш етикет "Отличен"
  • Благодаря ви, Анна, Александра, Еклетика, Люси!
  • Присмивате ми се, че съм различна, докато аз ви се смея, че сте еднакви
    Това с етикетикирането - страхотна идея! Харесах определено!
  • Хубаво
  • Важното е да си различен, когато всички са еднакви.
  • Ахаха Готино
Propuestas
: ??:??