Different From All Your BoyfriendsВ мъжките очи ти си мечта.
Обичаш погледите вперени във теб,
да бъдеш кварталната супер звезда
и шибания ти уличен късмет!
Обичаш чуждите мъже
и да ги сменяш всеки ден.
На баща ти си любимото дете
и спиш в чаршафи от сатен!
Успя и мен да заплениш,
но не успя да се изгавриш!
Успя главата ми да завъртиш,
но не успя да ме оставиш!
Аз се оказах различен,
от теб по-сияйна звезда!
Не търпях характера ти уличен
и да въртиш лъжа след лъжа.
За първи път си зарязана
и не оставаш задълго сама.
Но завинаги си наказана
да не познаеш вече любовта!
С мене беша щастлива,
имаше сбъднати мечти.
А сега мъка те залива,
защото си без мене ти.
Не знаеше, че така ще се случи,
за първи път въздишаш след мъж.
Нещо в сърцето те улучи
и се сгромоляса изведнъж.
Съжаляваш, че си заминах,
осъзнаваш, че вече ме няма!
Болката те застигна,а останалото е измама!
Nick Dracula
© Антон Городецки Todos los derechos reservados