31.08.2007 г., 19:50 ч.

Различен от всички твои гаджета 

  Поезия
737 0 2


Different From All Your Boyfriends


В мъжките очи ти си мечта.

Обичаш погледите вперени във теб,

да бъдеш кварталната супер звезда

и шибания ти уличен късмет!


Обичаш чуждите мъже

и да ги сменяш всеки ден.

На баща ти си любимото дете

и спиш в чаршафи от сатен!


Успя и мен да заплениш,

но не успя да се изгавриш!

Успя главата ми да завъртиш,

но не успя да ме оставиш!


Аз се оказах различен,

от теб по-сияйна звезда!

Не търпях характера ти уличен

и да въртиш лъжа след лъжа.


За първи път си зарязана

и не оставаш задълго сама.

Но завинаги си наказана

да не познаеш вече любовта!


С мене беша щастлива,

имаше сбъднати мечти.

А сега мъка те залива,

защото си без мене ти.


Не знаеше, че така ще се случи,

за първи път въздишаш след мъж.

Нещо в сърцето те улучи

и се сгромоляса изведнъж.


Съжаляваш, че си заминах,

осъзнаваш, че вече ме няма!
Болката те застигна,

а останалото е измама!

 
Nick Dracula

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стахотно е!
  • ДАЛИ СИ МИЛА ИЛИ МИЛ
    ЗНАЧЕНИЕ БЕЗСПОРНО ИМА
    ЗА МЕН ЗАГАДКА ТИ ОСТАВАШ,
    ТОВА ТИ КАЗВАМ АЗ - ДИМА
    ПОЗДРАВ!!!
Предложения
: ??:??