14 ene 2006, 14:11

РАЗЛИЧНА 

  Poesía
1228 0 8

Плащам цената
всеки ден
затова ,че съм различна
и не бях като тях.
Отстоявах позиции ,
градих идеал,
за да сринат мечтите ми
мними приятели
без съвест и без морал.
Плащам всеки ден-
цената на голата истина.
Горят ме на клада
като Жана Дарк,
защото не знаят,че в огъня
възкръсва с все сила
тя -истината
като тлеещ пожар.

© Галина Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??