26 jul 2014, 21:08

Различни светове 

  Poesía » De amor
395 0 0

Ще ви разкажа една приказка...

В нея няма принцове и принцеси, нито колесници.

Като фон нямаше розови стени, но покривът ù беше стъклен и виждаха звездите.

 

Мечтата тръгна отдалече по път дълъг и трънлив,

усмивки срещаха сълзи и смях, мили думи и нежен глас.

"От различни светове сме!" - тя му каза, спря дъха му, спря кръвта му...

И болка имаше в душата, а дъждът мокреше стъклата.

 

Не познавах аз лъжата, нито пък тя мен,

обещанията следвах аз и те мен.

Пътят в живота прав беше за двама, нямаше нито черен път, нито грешна пътека.

Бяха стигнали далече, изморени познаваха те добре света.

Имаше път дълъг, хубав, прав път...

© Ибрям Алиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??