16 ene 2011, 17:13

Различни ъгли 

  Poesía » Otra
758 0 0

 В  настръхналите дни, едва когато се опомниш,

 че слънцето пробило си е път сред облаци -

 тютюнев аромат -

 поискаш, но знеш, че не можеш да видиш -

 любимите неща на масата с оскъдния обяд!

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??