16 янв. 2011 г., 17:13

Различни ъгли 

  Поэзия » Другая
755 0 0

 В  настръхналите дни, едва когато се опомниш,

 че слънцето пробило си е път сред облаци -

 тютюнев аромат -

 поискаш, но знеш, че не можеш да видиш -

 любимите неща на масата с оскъдния обяд!

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??