Лесно е да паднеш,
щом дълго
в кръг си се въртял.
За миг си сляп, изгубен -
света във точка си събрал.
Трудно е да вярваш,
че, ставайки, си същият...
Светът все още луд е...
но виждаш нови пътища.
© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados