Двойната завивка беше малка,
а единичната ми е голяма...
Мразех чиниите й в мивката,
сега дори не вечерям...
От година не бях гледал мачове,
вече сам си пускам сериали...
Редовно закъснявахме за срещи,
вече нямам желание за тях...
Често ровех в телефона си,
сега търся само един профил...
Тъкмо свикнах с леките спорове,
а апартамента някак затихна...
Давах път на егото ми да говори,
и сърцето вече е безмълвно...
Множествено число
минус нея
равенство
сам.
© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados