20.06.2019 г., 8:44 ч.

Разлика 

  Поезия » Любовна, Друга
678 2 2

Двойната завивка беше малка,

а единичната ми е голяма...

Мразех чиниите й в мивката,

сега дори не вечерям...

От година не бях гледал мачове,

вече сам си пускам сериали...

Редовно закъснявахме за срещи,

вече нямам желание за тях...

Често ровех в телефона си,

сега търся само един профил...

Тъкмо свикнах с леките спорове,

а апартамента някак затихна...

Давах път на егото ми да говори,

и сърцето вече е безмълвно...

Множествено число

минус нея

равенство

сам.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав анализ! Егото когато вземе връх, разликите бодат!
  • Понякога и това се поличава, но винаги в уравнението има и други неизвестни или известни.
Предложения
: ??:??