12 may 2023, 13:40

Разликата между свобода и свободия 

  Poesía » Filosófica
583 0 0

Свободата е нещо наистина прекрасно,

за това между нас очевидно спор няма.

Но да я ползваме без мислене е опасно,

милиони човеци е погубила тази драма!

 

Ние лесно вървим към злото тогаз,

туй е човешкият опит във вековете!

Все някога ще иде на изкушение час,

затова просто за рисковете бдете!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??