12.05.2023 г., 13:40 ч.

Разликата между свобода и свободия 

  Поезия » Философска
830 0 0

Свободата е нещо наистина прекрасно,

за това между нас очевидно спор няма.

Но да я ползваме без мислене е опасно,

милиони човеци е погубила тази драма!

 

Ние лесно вървим към злото тогаз,

туй е човешкият опит във вековете!

Все някога ще иде на изкушение час,

затова просто за рисковете бдете!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??