30 sept 2008, 7:01

Разминаване 

  Poesía » Filosófica
562 0 2

Толкова много търсене.
Безброй възможности.
Една желана...
Пропусната!


Толкова много мислене.
Безброй подробности.
Една пропусната...
Нежелана!

© Мая Санд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??