30.09.2008 г., 7:01 ч.

Разминаване 

  Поезия » Философска
522 0 2

Толкова много търсене.
Безброй възможности.
Една желана...
Пропусната!


Толкова много мислене.
Безброй подробности.
Една пропусната...
Нежелана!

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??