Sep 30, 2008, 7:01 AM

Разминаване 

  Poetry » Phylosophy
503 0 2

Толкова много търсене.
Безброй възможности.
Една желана...
Пропусната!


Толкова много мислене.
Безброй подробности.
Една пропусната...
Нежелана!

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??