Нима овластените хора са ужасно явление?
Все още търся Истината, която е явно търпение.
Войните са част от върха им твърде възможен...
И нечакана идва съдбата с дъх нечакано грозен!
Пък ние, обикновените: системно без договор хора,
тръгваме безспорно; и търсим в нов живот простора!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Колкото и да е тъжна истината,трябва да успеем да я намерим.Благодаря за пожеланията!
За много години!
Благодаря за пожеланията, Даниела!
За съжаление има множество манипулатори,които се възползват,за да ни представят една невярна истина и вместо да ни обединява "тяхната истина" ни дезориентира в определени състояния!
За много години!