Ментов чай
с лъжичка вдъхновение
от болка.
Предвкусвам лъжата
на любовта ти....
виждам през маските
на хората....
чертая крива
по устните на бъдещето.
Ръцете ми са студени,
самотни и бели,
като Луната....
Танцувам сама
на первази
от лед,
когато се отчупи парче
ще полетя
Към спасението или
Тъмнината....
Автор: Моникa Валерѝ
дата:24/11/2016 г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados