31 oct 2009, 0:28

Размисли за... 

  Poesía
474 0 1

 

                      РАЗМИСЛИ ЗА ДАЛЕЧНОТО И БЛИЗКОТО

                                        ИЛИ

                  КОЛКО Е БЛИЗКО НЕЩО ДАЛЕЧНО

                                           И

                  КОЛКО Е ДАЛЕЧНО НЕЩО БЛИЗКО

 

            

        Сега си далеч от мен.

        Няма ги ръцете ти.

        Няма ги очите ти.

        Няма го мълчанието ти.

        Няма я усмивката ти.

        Затварям очи:

        ти си тук...

        се усмихвам.

 

        Утре ще си близо до мен.

        Ще чувствам ръцете ти.

        Ще усещам погледа ти.

        Ще споделям мълчанието ти.

        Ще разбирам усмивката ти.

        Ще затворя очи:

        няма да те има...

        ще се усмихна.

 

 

        1995 год.

 

 

        

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??