3 mar 2009, 21:06

Размисли за свободата 

  Poesía » Filosófica
688 0 3

                                 Размисли за свободата

 

               Когато тръгваше,

                  ти казах

                         "Сбогом".

   

                 "На  добър час"

                      защо не пожелах!

 

                 Сега разбирам:

                     - не съм те истински обичал,

                         а съм искал да те притежавам аз.

                         

              

© Борислав Пелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??