3 мар. 2009 г., 21:06

Размисли за свободата 

  Поэзия » Философская
689 0 3

                                 Размисли за свободата

 

               Когато тръгваше,

                  ти казах

                         "Сбогом".

   

                 "На  добър час"

                      защо не пожелах!

 

                 Сега разбирам:

                     - не съм те истински обичал,

                         а съм искал да те притежавам аз.

                         

              

© Борислав Пелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??