Всички размисли са важни.
Асоциации, въпроси,
догадки разни.
Току-виж се окажеш
създател, гений,
на собствения си живот,
а не изимитираш някой друг.
Това ще бъде вече от воле
безкрайно точно попадение.
Да бъдеш себе си,
както по филмите говорят,
излиза май безкрайно трудно.
09.2009г.
white nights
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados