28 nov 2015, 22:41

Размисъл 

  Poesía » Filosófica
285 0 3

Правото да си жив
е стъпкано и хвърлено в коша 
с мръсното пране на времето.
Малките светлини от изгубени хора
не могат да предизвикат торнадо 
в умовете на живите бързо изчезват новините за насилие
тъгата е относително понятие
днес си щастлив
а утре просто си спомен
Загубил смисъл
животът продължава за другите.
А ангелите са станали повече.

© Мая Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??