31 mar 2013, 16:37

Размяна 

  Poesía » Filosófica
435 0 0

Да си разменим страдание - Живот.
Аз ще ти дам от моето, а ти върни ми го обратно.
Ти ще ми дадеш на цял народ
и ще ти го върна, през сълзи, стократно.

Да си разменим надеждите - Живот.
Аз ще ти дам от мойте водни кончета,
ти ще ги върнеш и ще ми дадеш любов,
аз ще ти я пратя в стъклени балончета.

Да си размениме дрехите - Живот.
Аз ще ти дам предъвканата си душа,
ти ще я върнеш и ще ми дадеш живот,
от вечната си самородна светлина.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??