Разнищена ...
Разнищиха ме атомно мечтите,
прошепваха признания,
желания прозираха прикрити,
от допира до влюбени мълчания!...
Разнищиха ръцете ми, косите,
в очите ми сълзи преляха,
да мога да поплача скришом...
Мечтите ми Любов познаха!...
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados
прекрасна емоция...с обич, мила Таня.