29 abr 2007, 11:09

Разноцветно 

  Poesía
937 0 16
 

С цвят на нощ са косите ми,

щом заровиш лице в тях веднъж

се опиваш от звездни копнежи

и от сънища  

с вкус на мечтите ми...

В шепи тези къдрици подръж,

всяка тяхна извивка помни,

аромата им нежен...

С цвят тъмно кафе са очите ми,

щом дълбоко съзреш в тях онези

ореоли любовни

с блясък тежък магнитен,

ще поискаш в душата ми

тихо да влезеш,

в моя свят да потънеш...


Като пролетни ранни цветчета

устните ми зоват те,

щом веднъж те докоснат

със копринени листчета живи,

търсиш  допир с тях дълго,

неспирно, дълбоко

с твоите да се сливат...


И... внимавай!

Щом веднъж си ме имал,

ще поискаш отново ревниво

до мен да се будиш блажено

и до мен да заспиваш...

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??