18 sept 2016, 15:37

Разпиляно 

  Poesía » Otra
285 2 5

Тихо е, но не в очите ти,
където таралежи са сърцата ни
Аз съм брегът на вълните ти;
Скалите не бягат от изравяне.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??