14 jun 2007, 9:53

Разплаках небето 

  Poesía
679 0 9

        Разплаках небето

Разплаках небето с очите си -
две тъжни кафеви звезди;
поех от дъха му в гърдите си.
Напълних си чаша сълзи.

На глътки - изгарящи с болка горчива -
изпих я до дъно и пак си налях.
Как мога да бъда щастлива?
На космоса мъката - в мене събрах.

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??