14.06.2007 г., 9:53 ч.

Разплаках небето 

  Поезия
665 0 9

        Разплаках небето

Разплаках небето с очите си -
две тъжни кафеви звезди;
поех от дъха му в гърдите си.
Напълних си чаша сълзи.

На глътки - изгарящи с болка горчива -
изпих я до дъно и пак си налях.
Как мога да бъда щастлива?
На космоса мъката - в мене събрах.

© Елена Леонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??