16 mar 2023, 10:20

Разплетачката на дантели 

  Poesía » De humor, Verso libre
186 0 4

/Беззлобно за злобарите/

 

Седи.

Разплита си чорапите.

Защото друго не умее.

На всяка власт

послушно служи.

И тя си знае –

с нея е.

Разплитането е полезно.

Подготвя преждата

наново.

Чорапче други го

уреждат –

заплитат майстори на словото.

А той…

Ръка богата

пак облизва,

 разплита гащи, блуза, риза…

Душата си в екстаз разплита…

 

/ „Санта Марина“, Созопол, март 2023 година/

 

 

© Георги Коновски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??